• September 10, 2022

Seronokkan bila nampak perubahan mcm ni setiap bulan. Skt² lama² kurus.

- September 10, 2022 | 6:13 pm


Seronokkan bila nampak perubahan mcm ni setiap bulan. Skt² lama² kurus.

BERTANGGUH TAK BUAT KAN KITA KURUS @cikda.shabudin

Ramai yg tunggu masa sesuai utk berdiet dan last last mkin naik berat badan.Drpd kene turun 10kg je,sbb kn bertangguh sbb nk berjimat last2 kne turunkan 20kg😭 ni true story.Sbb kan nak diet sndiri last2 naik 20kg.Kemudian join programe utk turun kan 20kg.Masyallah lagi bnyk masa kne turun kan dan banyak duit yg perlu investkan.

Sbb tu kalau nak turun berat badan.Masa terbaik adalah sekarang

MUKE MAKIN KECIL

RESULT SELEPAS JOIN PROGRAME KURUS SECARA ONLINE.

Dalam programe sye ni anda akan terima
✅akan di train workout secara online(live video workout)
✅ilmu pemakanan ✅teknik kurus yg betul diajar selama 30hari
✅meal plan diberi!
✅resepi sihat diberi!
✅peserta yang turun banyak akan menang hadiah bernilai RM1000
✅diguide step by step oleh CikDa

Berminat nak kurus dan sihat?Jom join programe kurus dri rumah ni bersama CikDa 019 912 5457 atau click link bio ig @cikda.shabudin

#
# # # # # # # # # # # # # # # # # # #masakapahariini # # # # # # # #

Baca Juga: ——

Topik

Rekomendasi

Pencet  dan Follow ya bund..

               Pencet dan Follow ya bund..

October 1, 2022 | 2:16 am
Pencet  dan Follow ya bund..

               Pencet dan Follow ya bund..

October 1, 2022 | 1:15 am
Pecinta seafood wajib banget nih cobain resep ini bund

               Pecinta seafood wajib banget nih cobain resep ini bund

October 1, 2022 | 12:14 am
Sukun diketahui memiliki kandungan zat besi yang cukup tinggi, zat besi adalah k

               Sukun diketahui memiliki kandungan zat besi yang cukup tinggi, zat besi adalah k

September 30, 2022 | 11:13 pm
——

               ——

September 30, 2022 | 10:12 pm
Bisa dijamin rasanya nyoklat banget sih bund

               Bisa dijamin rasanya nyoklat banget sih bund

September 30, 2022 | 9:11 pm